bouw en architecten

Simply Mover

Bouwsector

We bieden innovatieve oplossingen die het zware werk in de bouw moeiteloos maken. De bouwsector staat bekend om zijn zware fysieke belasting en de behoefte aan efficiënte en veilige materialenverplaatsing. Onze elektrotrekkers, Roll-Safe platen en tilliften zijn krachtige tools die zijn ontworpen om deze uitdagingen aan te pakken. Ze verbeteren de efficiëntie en veiligheid van uw bouwprojecten aanzienlijk. Wilt u meer informatie?

Neem contact op
Efficientie, veiligheid en betrouwbaarheid

Simply Mover

Elektrotrekkers

Onze elektrotrekkers zijn ideaal voor het verplaatsen van zware lasten op bouwplaatsen. Of het nu gaat om het transporteren van grote pallets of het verplaatsen van inventaris, onze trekkers bieden een eenvoudige en efficiënte oplossing.

Elektrotrekkers
EVO150L + BLACK PEH PLATFORM

Verschillende hoogtes

Productliften voor hoog belastbare taken

Onze productliften zijn ontwikkeld om zware lasten naar verschillende hoogtes te tillen. Deze liften maken het mogelijk om zware materialen in de bouwsector snel en veilig te verplaatsen naar hogere of lagere niveaus. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie van uw werkzaamheden, maar vermindert ook de fysieke belasting en het risico op letsel voor uw werknemers.

Onze tilliften
De mogelijkheden zijn eindeloos

Diverse mogelijkheden

Maatwerk oplossingen

Optimaliseer uw operationele processen in de bouw- en architectuursector met onze transportmiddelen. Onze elektrotrekkers zijn volledig aanpasbaar met opties zoals diverse haken, verschillende besturingssystemen, verhoogde trekkracht en aangepaste hoogtes. Profiteer van moeiteloos en efficiënt verplaatsen, verminder gezondheidsklachten en minimaliseer het verzuim van medewerkers. Of het nu gaat om het verplaatsen van zware bouwmaterialen of het transporteren van gereedschap, wij bieden op maat gemaakte oplossingen om uw werkzaamheden in de bouwsector efficiënter te maken.

Maatwerk

Mis niks!

Onze blogs

Onze blogs