lichamelijke belasting op de werkvloer

Simply Mover

Detailhandel, retail & kwekerij

Verbeter uw werkprocessen in de detailhandel, retail & kwekerij met onze efficiënte oplossingen. Ons assortiment omvat elektrotrekkers, Roll-Safe platen en tilliften, speciaal ontworpen om het werk in de detailhandel te vereenvoudigen. Onze elektrotrekkers zijn ideaal voor het verplaatsen van zware lasten in magazijnen, distributiecentra en op de winkelvloer, of het nu gaat om grote pallets of inventaris. De Roll-Safe platen bieden verbeterde veiligheid en stabiliteit tijdens het transporteren van goederen, wat resulteert in snellere laad- en lostijden en herbruikbaarheid. Wilt u meer informatie?

Neem contact op
detailhandel en retail

Simply Mover

Elektrotrekkers

Onze elektrotrekkers zijn perfect voor het verplaatsen van zware lasten in magazijnen, distributiecentra en de kwekerij. Of het nu gaat om het vervoeren van grote pallets of het verplaatsen van inventaris, onze trekkers bieden een efficiënte en simpele oplossing.

Elektrotrekkers
verhoogde efficientie

Simply Mover

Roll-Safe platen

Onze Roll-Safe platen zijn ontworpen om veiligheid en efficiëntie te bieden bij het transporteren van goederen. Ze bieden betere bescherming en stabiliteit, waardoor de bediening voor medewerkers gemakkelijker wordt. Dit verkort de laad- en lostijd aanzienlijk.

Roll-Safe karren
De mogelijkheden zijn eindeloos

Diverse mogelijkheden

Maatwerk oplossingen

Optimaliseer uw operationele processen met het gebruik van onze transportmiddelen in de detailhandel en retail. Wij bieden elektrotrekkers welke volledig aanpasbaar zijn met opties waaronder diverse haken, verschillende besturingssystemen, verhoogde trekkracht en aangepaste hoogtes. Profiteer van moeiteloos en efficiënt verplaatsen, verminder gezondheidsklachten en beperk het verzuim van medewerkers. Of het nu gaat om het verplaatsen van zware vuilcontainers of het vervoeren van trolleys, wij bieden maatwerk oplossingen om efficiënter te werken in uw sector.

Maatwerk

Mis niks!

Onze blogs

Onze blogs