Verplaats zware lasten moeiteloos

Voor de horeca

Verplaats zware lasten moeiteloos

Ontdek hoe je zware lasten moeiteloos verplaatst met onze producten. In de horeca, waar efficiëntie en veiligheid essentieel zijn, bieden onze oplossingen de perfecte ondersteuning. Bijna dagelijks worden zware groothandelskarren geleverd en moeten zware dozen en volle kratten worden getild. Wij bieden de ideale oplossingen om deze uitdagingen aan te pakken met onze elektrotrekkers, Roll-Safe platen en tilliften. Heeft u interesse?

Neem contact op
verplaatsing in de horeca

Gemakkelijk verplaatsen

Krachtige elektrotrekkers

Onze elektrotrekkers zijn ontworpen om zware lasten met gemak te verplaatsen. Deze machines kunnen grote hoeveelheden goederen vervoeren, waardoor de fysieke belasting voor uw personeel aanzienlijk vermindert. Denk aan het verplaatsen van zware (groothandels)karren vol met voorraad, frisdrank flesjes, dozen met voorraad enzovoorts. Waar dit voorheen een tijdrovende en vermoeiende klus was, kunnen onze elektrotrekkers dit nu snel en efficiënt uitvoeren.

Elektrotrekkers
horeca en recreatie

Gemakkelijk verplaatsen

Veilige & duurzame Roll-Safe platen

Het gebruik van Roll-Safe platen biedt een veilige en efficiënte oplossing voor het makkelijk laden en lossen van goederen in de horeca. Deze platen zijn ontworpen met speciale aandacht voor stabiliteit en gebruiksgemak, waardoor ze geschikt zijn voor het eenvoudige en snelle leveren van producten in bijvoorbeeld restaurants en hotels.

Roll-Safe platen
De mogelijkheden zijn eindeloos

Verbeter het transport

Maatwerk oplossingen

Vergemakkelijk uw operationele processen en verbeter het transport met onze maatwerk oplossingen voor de horeca en recreatiesector. Onze elektrotrekkers zijn volledig aanpasbaar met opties zoals verschillende haken, besturingssystemen, verhoogde trekkracht en aangepaste hoogtes. Profiteer van soepel en efficiënt verplaatsen, verminder gezondheidsklachten en minimaliseer het uitvallen van medewerkers. Of het nu gaat om het verplaatsen van zware vuilcontainers of het vervoeren van trolleys, wij bieden oplossingen die de efficiëntie in uw bedrijf optimaliseren.

Maatwerk

Mis niks!

Onze blogs

Onze blogs