zorgsector

Gezondheidszorg

Verhoogde efficiëntie en veiligheid

In de zorgsector is efficiëntie en comfort van het grootste belang. Met onze elektrotrekkers en roll safe karren maken we het werk in de zorg een stuk makkelijker en efficiënter. Onze apparatuur is gemaakt om het werk van zorgverleners makkelijker te maken, de zorg voor patiënten te verbeteren en de dagelijkse taken efficiënter te laten verlopen. Advies nodig?

Neem contact op
hotels

Simply Mover

Transportgemak voor hotels

In hotels is een vlotte en georganiseerde gang van zaken van groot belang. Onze oplossingen, waaronder elektrotrekkers, Roll-Safe platen en tilliften, zijn specifiek ontworpen om aan de behoeften van de hotelsector te voldoen. Ze vereenvoudigen diverse zware taken zoals bagagevervoer, voorraadtransport en snelle kamerservice, wat de efficiëntie verhoogt en bijdraagt aan een hogere gasttevredenheid. Wilt u meer informatie?

Onze oplossingen
logistiek voor hotels

Was industrie

Optimaliseer uw industriële wasserij

Van kleine wasjes tot grote ladingen, maak het wassen eenvoudiger en sneller met volle karren gevuld met linnen en wasgoed. Onze oplossingen verminderen de fysieke belasting van uw medewerkers en maken het verplaatsen van linnenkarren, waskarren en het laden en lossen moeiteloos. Pas de haak aan voor verschillende transportmiddelen en ervaar het gemak van onze efficiënte systemen. Ontdek nu hoe wij uw wasserij efficiënter kunnen maken!

Neem contact op
De mogelijkheden zijn eindeloos

Simply Mover

Maatwerk oplossingen

Vergemakkelijk uw operationele processen en verbeter het transport met onze maatwerkoplossingen voor de zorgsector. Onze elektrotrekkers zijn volledig aanpasbaar met opties zoals verschillende haken, besturingssystemen, verhoogde trekkracht en aangepaste hoogtes. Profiteer van soepel en efficiënt verplaatsen, verminder fysieke klachten en minimaliseer het ziekteverzuim onder uw medewerkers. Of het nu gaat om het verplaatsen van zware apparatuur of het transporteren van medische benodigdheden, wij bieden oplossingen die de operationele efficiëntie in uw zorginstelling verbeteren.

Maatwerk

Mis niks!

Onze blogs

Onze blogs