Terug naar overzicht

Roll-Safe Platen: Het duurzame alternatief voor sealfolie

Wat zijn Roll-Safe platen?

Roll-Safe platen zijn stevige, herbruikbare panelen gemaakt van 100% gerecycled plastic. Ze zijn speciaal ontworpen om rolcontainers te beschermen en af te sluiten zonder het gebruik van sealfolie. De platen kunnen vast aan de rolcontainer worden bevestigd of als losse platen met haken eenvoudig worden vastgezet. Dit maakt het afsluiten van rolcontainers niet alleen duurzamer, maar ook veel sneller en efficiënter.

Duurzaamheid op zijn best

Een van de grootste voordelen van Roll-Safe platen is hun duurzaamheid. Sealfolie moet voortdurend worden aangeschaft en na gebruik weggegooid, wat bijdraagt aan de afvalberg en milieuvervuiling. Roll-Safe platen daarentegen gaan tot wel 10 jaar mee, waardoor ze een veel milieuvriendelijker alternatief zijn. Door over te schakelen op Roll-Safe platen, kan een bedrijf direct zijn CO2-voetafdruk verlagen en bijdragen aan een schonere planeet.

Betere bescherming van goederen dankzij Roll-safe platen

Roll-Safe platen bieden superieure bescherming voor de goederen in de rolcontainer. De stevige platen sluiten de container beter af dan sealfolie, waardoor de inhoud beter beschermd is tegen beschadigingen, vuil en temperatuurschommelingen. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven die gevoelige of waardevolle producten vervoeren, waar iedere beschadiging aanzienlijke kosten kan veroorzaken.

Sneller en efficiënter werken met Roll-safe

Het gebruik van Roll-Safe platen versnelt het laad- en losproces aanzienlijk. Waar medewerkers met sealfolie om de gehele rolcontainer heen moeten lopen om deze te sealen, is het met Roll-Safe platen een kwestie van de goederen inladen en de plaat dichthaken. Dit bespaart niet alleen tijd maar ook arbeid. In een sector waar tijd geld is, betekent dit een aanzienlijke kostenbesparing op arbeidsuren.

Kostenbesparend op de lange termijn

Hoewel de initiële investering in Roll-Safe platen hoger kan zijn dan het kopen van sealfolie, betaalt deze investering zich op de lange termijn meer dan terug. Sealfolie moet continu opnieuw worden gekocht, wat een doorlopende kostenpost is. Roll-Safe platen gaan daarentegen jaren mee, waardoor de terugkerende kosten voor materiaal en afvoer drastisch worden verminderd. Bovendien worden ook de kosten voor afvalbeheer verminderd, omdat er minder afval wordt geproduceerd.

Eenvoudige bediening en lage gevoeligheid voor vuil

Roll-Safe platen zijn eenvoudig in gebruik. Ze kunnen gemakkelijk aan de rolcontainer worden bevestigd en weer losgemaakt, wat het werken met de containers vereenvoudigt. Daarnaast zijn de platen bestand tegen vuil en extreme temperaturen, waardoor ze in allerlei omstandigheden effectief blijven. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor bedrijven die opereren in zware of wisselende omgevingen.

Voordelen van Roll-Safe Platen:

Duurzaamheid: Gemaakt van 100% gerecycled plastic en gaan tot wel 10 jaar mee.

Betere bescherming: Biedt superieure bescherming tegen beschadigingen, vuil en temperatuurschommelingen.

Sneller werken: Versnelt het laad- en losproces, bespaart tijd en arbeid.

Kostenbesparend: Vermindert de terugkerende kosten voor materiaal en afvoer, bespaart op arbeidsuren.

Eenvoudige bediening: Gemakkelijk te bevestigen en los te maken aan de rolcontainer.

Minder afval: Vermindert de afvalberg doordat sealfolie niet langer nodig is.

Lage gevoeligheid voor vuil: Bestand tegen vuil en extreme temperaturen, geschikt voor zware of wisselende omstandigheden.

Duurzaam imago: Verlaagt de CO2-voetafdruk en versterkt het duurzame imago van uw bedrijf.

Investeren in Roll-Safe is investeren in de toekomst van uw bedrijf en de planeet.

Conclusie Roll-safe platen: Een duurzame en efficiënte oplossing

Roll-Safe platen zijn het duurzame alternatief voor sealfolie. Ze bieden betere bescherming voor goederen, versnellen het werkproces en besparen kosten op de lange termijn. Bovendien dragen ze bij aan een lagere CO2-voetafdruk en een vermindering van afval, wat bijdraagt aan een groenere toekomst. Voor bedrijven die hun logistieke processen willen optimaliseren en tegelijkertijd hun duurzame imago willen versterken, zijn Roll-Safe platen een uitstekende keuze. Koop nu uw Roll-safe platen bij Simply Mover!

met wie doet u zaken
Simply Mover

Terug naar overzicht