Roll Safe

Simply Mover

De voordelen van Roll-Safe

Met de producten van Roll-Safe voegen wij een nieuwe standaard voor veilig transporteren toe aan onze productlijn. Met Roll-Safe kunt u in slechts 30 seconden een rolcontainer veilig afsluiten. Dit product bevestigt en haalt u los met haken aan de verticale stijlen van een rolcontainer. Hiermee bespaart u op materiaal- en afvoerkosten, aangezien Roll-Safe herbruikbaar en temperatuurbestendig is. Het biedt betere bescherming door hoge druk- en slagvastheid, en door de eenvoudige plaatsing wordt de laad- en lostijd aanzienlijk korter. Roll-Safe vervangt in een mum van tijd de gigantische plastic verspilling die gepaard gaat met het inwikkelen van rolcontainers. Heeft u interesse?

Offerte aanvragen
de voordelen van Roll Safe

Simply Mover

Officieel CO2-certificaat

Het Officieel CO2-certificaat van Roll-Safe bevestigt dat het product voldoet aan strenge normen voor CO2-neutraliteit, na een grondige verificatie van de CO2-uitstoot en de maatregelen voor emissiereductie en compensatie. Dit certificaat helpt bedrijven om hun betrokkenheid bij klimaatbescherming aan te tonen, biedt kostenbesparing door efficiënter energiebeheer, en verbetert de reputatie en concurrentiepositie als klimaatvriendelijk bedrijf. Heeft u interesse?

Offerte aanvragen
roll safe voor hotelvloeren

Geinteresseerd geworden?

Vraag een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen? Vul bij de aanvraag in de opmerkingen het aantal platen, en of u flexibel of een vaste variant wilt. De flexibele variant is eenvoudig los te koppelen en de vaste variant wordt door middel van een scharnierband stevig aan de container bevestigd en wordt zo een onderdeel van de rolcontainer.

Offerte aanvragen

Mis niks!

Onze blogs

Onze blogs