branches

Makkelijker, eenvoudiger & veiliger

Diverse sectoren

Onze slimme transportmiddelen zijn dé oplossing voor het verplaatsen van zware ladingen in elke branche en organisatie. Of het nu gaat om zware winkelwagens, ziekenhuisbedden, transportkarren, industriekarren of rolcontainers, onze apparaten bieden een snelle, efficiënte en ergonomische oplossing.

Bekijk onze oplossingen
Efficientie, veiligheid en betrouwbaarheid

Simply Mover

Slimme oplossingen voor iedere sector

Onze slimme oplossingen, waaronder tilliften, elektrotrekkers en Roll-Safe systemen, zijn ontworpen om diverse sectoren te bedienen. Van kwekerijen tot industie Onze geavanceerde hulpmiddelen maken het verplaatsen van zware ladingen efficiënt en veilig, verbeteren de ergonomie voor medewerkers en verhogen de operationele efficiëntie. Of het nu gaat om het transporteren van industrieel materiaal, horecabenodigdheden, medische apparatuur, winkelinventaris, bouwmaterialen of hotelvoorzieningen? Onze oplossingen bieden betrouwbare en praktische ondersteuning voor iedere werkomgeving. Wilt u meer informatie?

Neem contact op
diverse toepassingen

Simply Mover

Maatwerk mogelijkheden

Optimaliseer uw operationele processen in diverse sectoren met onze transportmiddelen. Onze elektrotrekkers zijn volledig aanpasbaar met opties zoals diverse haken, verschillende besturingssystemen, verhoogde trekkracht en aangepaste hoogtes. Profiteer van moeiteloos en efficiënt verplaatsen, verminder gezondheidsklachten en minimaliseer het verzuim van medewerkers. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om de operationele efficiëntie in uw sector te verbeteren.

Maatwerk

Ervaar het gemak van Simply Mover

Maak uw bedrijfsprocessen makkelijker!

Maak gebruik van onze krachtige oplossingen om het werken met rollende transportmiddelen makkelijker te maken, gezondheidsklachten te verminderen en het verzuim onder medewerkers te verlagen. Dit verbetert de bedrijfsprestaties en zorgt voor een efficiënte en gezonde werkomgeving.

Icon diverse maatwerk mogelijkheden donker

Maatwerk voor uw transport oplossing

Van haken tot trekkracht

icon Verbeterde controle en stabiliteit donker

Verbeterde controle en stabiliteit

Verhoogde veiligheid bij werkzaamheden

icon Vermindering ziekteverzuim donker

Vermindering ziekteverzuim

Bevordering van gezondheid op de werkplek

processen makkelijker links processen makkelijker rechts

Simply Mover

Uitgelichte producten

Bekijk ons aanbod