Terug naar overzicht

Elektrische trekkers: Innovatie die uw logistiek transformeert

Voor een ieder die werkzaam is in de logistiek of de opslagsector zullen de elektrische trekkers van Simply Mover een wereld van verschil maken. Deze elektrische container trekkers zullen een groot verschil maken in uw logistieke werkzaamheden. Bent u klaar voor een revolutionaire toekomst? Maak kennis met de elektrische trekkers van Simply Mover, te beginnen met de voordelen ervan.

Voordelen van elektrische trekkers

Efficiëntie

De innovatieve en gebruiksvriendelijke elektrische trekkers zijn speciaal ontworpen om het werk van u en uw werknemers te verlichten. Het verplaatsen van zware rollende karren wordt aanzienlijk makkelijker, wat de efficiëntie van uw transportprocessen verhoogt.

Minder fysieke belasting

Met een elektrische trekker investeert u in meer gemotiveerd personeel door de fysieke belasting te verminderen. Dit resulteert in minder ziekteverzuim en een betere arbeidsmoraal.

Veelzijdigheid

De elektrische trekkers zijn in zeer uiteenlopende branches te gebruiken, zoals distributie, retail, zorgsector, wasserijen, hotels, horeca, farmacie, industrie en voor afval. Er zijn verschillende modellen beschikbaar om aan diverse behoeften te voldoen.

Simply Mover modellen

HW 04 elektrische trekker

Onze HW 04 trekker wordt voornamelijk toegepast bij het verplaatsen van rolcontainers. Het is dan ook onze meest verkochte trekker. Download het specificatieblad van de HW 04 elektrische trekker hier.

HW 03.5 elektrische trekker

De Simply Mover elektrische trekker HW 03.5 is met zijn krachtige motor de ideale tool om tot maar liefst 1000 kg te verplaatsen. Met een eenvoudig af te stellen bedieningsknop is het een hulpmiddel voor veel toepassingen.
Download het specificatieblad van de HW 03.5 elektrische trekker hier.

HW 05 elektrische trekker

De Simply Mover elektrische trekker HW 05 is net als de HW 3.5 makkelijk in te stellen en staat bekend als onze krachtpatser die maar liefst 1500 kg moeiteloos kan verplaatsen. Download het specificatieblad van de HW 05 elektrische trekker hier.

HW 10 elektrische trekker

De HW 10 trekker onderscheidt zich doordat hij niet alleen kan verplaatsen maar ook kan heffen. Download het specificatieblad van de HW 10 elektrische trekker hier.

HW 30 elektrische trekker

Bent u op zoek naar een ongekend krachtige elektrische trekker? Dan wilt u ongetwijfeld de HW 30 trekker in actie zien. Deze mega krachtpatser kan tot maar liefst 3000 kg verplaatsen en is alsnog zeer wendbaar. Download het specificatieblad van de HW 30 elektrische trekker hier.

De ultieme keuzegids

Nu u vluchtig kennis heeft kunnen maken met de verschillende elektrische trekkers van Simply-Mover, wilt u natuurlijk weten welke trekker u het beste kunt toepassen in uw logistieke processen. Onderstaande tabel kan u helpen bij het maken van uw keuze:

Ontdek de kracht van Simply Mover

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke offerte, een demo of extra advies. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen de perfecte elektrische trekker voor uw behoeften te vinden. Samen zorgen we ervoor dat uw logistieke processen efficiënter, veiliger en duurzamer worden. Bezoek onze website of bel ons direct om een afspraak te maken.

Bij Simply Mover maken we het verplaatsen van rollende karren zoals rolcontainers makkelijker en leuker. Met onze elektrische trekkers is het simpelweg een kwestie van aanhaken en weglopen, wat lichamelijke klachten en uitval van medewerkers voorkomt. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de best mogelijke oplossing voor uw transportuitdagingen.

met wie doet u zaken
Simply Mover

Terug naar overzicht