Karren eenvoudig elektrisch maken

Uw magazijn kar elektrisch

Elektrische karren
tot 500 kg

Elektrische karren

Transformeer uw kar in een krachtpatser van efficiëntie en gemak! Zeg vaarwel tegen zwaar duwen en trekken – maak uw kar elektrisch en ervaar direct de voordelen.

Minder fysieke arbeid, meer resultaat! Onze elektrische ombouwoplossing maakt werken met uw kar een fluitje van een cent. Uw personeel hoeft niet langer onnodige inspanningen te leveren, wat resulteert in een gemotiveerder team en een verhoogde productiviteit.

Eenvoudig functioneel inzetbaar Onze innovatieve technologie bestaat uit drie krachtige componenten, waardoor het moeiteloos is om zowel bestaande als nieuwe karren om te bouwen tot elektrische wondertuigen. Eenvoudig op te bouwen, snel te laden en met een elektrische aandrijving die het werk aanzienlijk vergemakkelijkt.

Voordelen die tellen:

  • Verminder fysieke klachten
  • Verhoog werkplezier
  • Verminder ziekteverzuim
  • Toepasbaar op bestaande karren
  • Lage investering

Makkelijk op te bouwen, zwaar werk wordt leuk! De ombouw is niet alleen eenvoudig maar zorgt ook voor minder inspanning en meer werkplezier. Verhoog de levensduur van uw medewerkers en zie hoe het werken met onze elektrische kar-oplossing niet alleen een slimme keuze is maar ook een investering in het welzijn van uw team.

Krachtig tot 500 kg (voor zwaardere karren bieden wij op maat gemaakte oplossingen)

Ontdek vandaag nog de revolutie in karren en geef uw bedrijf de boost die het verdient. Maak elektrificatie de sleutel tot succes – uw karren, maar dan beter! Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe eenvoudig de overstap naar elektrisch werken kan zijn. 

foto open kar
magazijn kar elektrisch 267
foto gesloten kar
foto loopkar
Meer info

Wilt u zelf ervaren wat is om makkelijker te werken.?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en laten we samen bekijken wat we voor u kunnen betekenen!

Vragen?

Wij staan voor u klaar

Door zijn veelzijdigheid is de Simply-Mover op veel gebieden inzetbaar. Heb je een transportprobleem en staat het op wielen laat het ons weten. 

Contact 

U kan vrijblijvend contact opnemen met eventuele vragen.